Op zaterdag 22 september 2012 organiseerde mountainbike club Dirty Hill op het parcours in Bergschenhoek de vijftiende en laatste landelijke mountainbikewedstrijd van het jeugdklassement 2012. Mede dankzij de sponsors Ballast Nedam, Mammoet Betonmontage, Bike2Build en de Rabobank kunnen we met trots terugkijken op een succesvol evenement. Ook de hoge opkomst van 170 deelnemers heeft hier zeer zeker aan bijgedragen.

De foto’s in onderstaand album zijn gemaakt door Richard van der Straaten en Milou Thieme. De foto’s zijn op volgorde van tijd geselecteerd. Indien je op zoek bent naar foto’s van renners in categorie 1, dan zul je vooral aan het begin van het album moeten kijken. De renners uit categorie 2 volgen daarna en zo verder tot en met categorie 7. Helemaal aan het eind van het fotoalbum vind je de podium-foto’s.

Veel kijkplezier!

[picasaView userid=”108953242519150456021″ album=”JeugdMountainbikeWedstrijd2012″ authkey=”Gv1sRgCJOAw66vtJaZqgE” imagesPerPage=”24″ cropThumbnails=”yes” instantView=”yes”]

Alle foto’s uit dit album tegelijk downloaden?

Klik hier en klik op de pagina die dan verschijnt op ‘Meer’ (aan de rechterkant) en vervolgens op ‘Album downloaden’.

Wil je een originele foto ontvangen?

Om webruimte te besparen, zijn de foto’s voor het uploaden gecomprimeerd. Hierdoor hebben de foto’s niet de originele kwaliteit behouden. Wil je van een bepaalde foto graag het originele exemplaar ontvangen, laat dit dan even weten door hieronder een reactie achter te laten of het contactformulier in te vullen.

Jeugd Mountainbike Wedstrijd